Delta de l'Ebre

El Delta de l’Ebre és una de les més grans i importants zones humides del Meditarreni occidental. La seva fama a escala ornitològica és coneguda a nivell de tot Europa i el món. És una zona on es troba una espectacular diversitat i colònies reproductores d’aus aquàtiques com ara el flamenc i la gavina corsa. Si, a l’època de les migracions, el Delta és un escenari excepcional, el lloc conserva el seu interès els 12 mesos de l’any. A l’estiu, estan presents les grans colònies d’aus aquàtiques reproductores i, a l’hivern, és una gran zona d’hivernada per a milers d’ànecs i limícoles.

Més del 60% de la població mundial de gavines corses cria al Delta. És on es troba també l’única colònia reproductora estable de flamencs de la Península Ibèrica.

Cada hivern es reuneixen al Delta més de 140.000 ànecs, 12.000 flamencs, 400 gavines corses, 12.000 ardeids de 10 espècies diferents i 70.000 limícoles de més de 30 espècies!

La nostra oferta inclou un hostalatge al cor del Delta per tal d’aprofitar i gaudir dels paisatges únics dels arrossars i de la seva rica cultura culinària. (Masia Tinet)