Serveis

Presentació

CORAX és una consultoria ambiental especialitzada en l’estudi i la conservació de la fauna de la Península Ibèrica. L’objectiu principal de CORAX és oferir els seus serveis en projectes de conservació, recerca i gestió ambiental. Mitjançant un bon disseny experimental, podem realitzar estudis fets a mida i, basant-nos en els resultats obtinguts i en la nostra experiència, podem oferir models de gestió que s’ajustin als objectius i necessitats dels projectes. Els serveis que oferim poden ser de gran utilitat per incrementar els coneixements de poblacions o individus a nivell local i autonòmic, per gestionar programes de conservació d’espècies o hàbitats i per dissenyar programes d’educació ambiental amb cursos especialitzats.
Des de CORAX també apostem pel turisme ornitològic respectuós i de qualitat, oferint tours per observar i gaudir de la fantàstica avifauna d’arreu de Catalunya i l’Aragó.

Serveis

   • Estudis d’impacte ambiental: eòliques, parcs fotovoltaics, torres elèctriques, línies d’alta tensió, carreteres, vies ferroviàries i altres infraestructures.
   • Anellament científic d’aus
   • Seguiment de poblacions: distribució, reproducció, productivitat, dispersió, tendències poblacionals, amenaces, territoris, densitat presa, migracions, mortalitat.
   • Gestió d’hàbitats i poblacions: reforç de poblacions, alimentació suplementària, gestió de presa, seguiment d’individus.
   • Assessorament en projectes de rehabilitació/cria en captivitat: disseny dels projectes, aviaris, maneig, alimentació, reproducció, higiene, salut, entrenament dels individus, musculació, seguiment dels individus alliberats.
   • Assessorament en programes d’educació ambiental i cursos especialitzats.
   • Tours ornitològics

 

Àguila cuabarrada/Aquila fasciata